لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

مذاکره با آمریکا؛ پشت پرده نامه موسوی خوئینی ها به رهبر معظم انقلاب؟

بیگی نژاد خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم تا شروع انتخابات آمریکا موضوع مذاکره ایران با این دولت هر روز داغ‌تر از گذشته شود مانند تجربه قبلی انتخابات آمریکا که تفکر غربگرا به استقبال ریاست جمهوری هیلاری کلینتون رفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی درباره نامه اخیر محمد موسوی خوئینی‌ها به رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: به نظرم آقای موسوی خوئینی‌ها چند هدف از نوشتن نامه داشته‌اند.

 

وی با بیان اینکه این نامه به نمایندگی از طیف غربگرا به رهبر انقلاب نوشته شده افزود: هدف اول این نامه آن است که فشار افکار عمومی را از روی دولت بردارند چرا که این تفکر در انتخابات سال آتی می‌بایست حرفی برای گفتن داشته باشد مثل سخنان روحانی در سال ۹۶ که عده‌ای را در داخل متهم کرد که برجام را به شکست رساندند.

 

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای هدف دوم این نامه تصریح کرد: این نامه بوجود آوردن زمینه و مقدمات لازم برای آن است که اگر یک دموکرات در آمریکا سرکار بیاید مجدد مذاکره‌ها در همین دولت شروع شود و برگ برنده‌ای داشته باشند.

 

بیگی نژاد خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم تا شروع انتخابات آمریکا موضوع مذاکره ایران با این دولت هر روز داغ‌تر از گذشته شود مانند تجربه قبلی انتخابات آمریکا که تفکر غربگرا به استقبال ریاست جمهوری هیلاری کلینتون رفت.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: هدف سوم این نامه هم آن بود که به نیروهای منتقد تفکر غربگرا هشدار بدهد که اگر به انتقادات ادامه بدهند این جماعت حاضرند کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی را به خطر بیندازند به عبارت دیگر آنها معتقدند که یا ما در قدرت می‌مانیم و سهم خود را می‌خواهیم و یا همه با هم می‌رویم.

 

نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: خوب است آقای موسوی خوئینی‌ها یاد حرف شهید حاج قاسم سلیمانی بیفتد که فرمود عده‌ای به نام خط امام و به جای نامه نگاری با دشمن، به رهبر انقلاب در خط مقدم مبارزه نامه می‌نویسند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار